HELAAS NIET MEER LEVERBAAR

 

 

Blijf mobiel met Ello – De elektrische rollator!

Het leven gaat ook door. Haal een stuk onafhankelijkheid terug. Ello is het boegbeeld van de nieuwe generatie geavanceerde rollators, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De krachtige elektrische motoren in de achterwielen ondersteunen u bij iedere stap. Dat spaart kracht, vooral bergopwaarts. En bergafwaarts remt Ello automatisch – voor meer zekerheid.

Onopvallende technologie:

De motoren bevinden zich in de achterwielen en zijn zo sterk dat Ello bergopwaarts rijdt en bergafwaarts remt. Bovendien kunnen obstakels makkelijker worden genomen.

Onbeperkt mobiel:

De accu heeft een actieradius van 10 km en kan eenvoudig  s’nachts worden opgeladen (6 uur). Mocht de accu leeg zijn, dan kan de Ello nog als gewone rollator gebruikt worden.

Individueel aanpasbaar:

De snelheid en alle functies kunnen individueel aan uw behoeftes worden aangepast. Zo ondersteunt Ello naar ieders wens.

Hulp met één druk op de knop:

In een noodgeval stuurt Ello een noodoproep met de GPS-gegevens naar de telefoons van vooraf opgeslagen contacten. Deze SOS-functie biedt meer veiligheid en kan levens redden.

Veiligheid eerst:

Voor betere perceptie in het verkeer heeft Ello geïntegreerde lichten en een claxon. In geval van nood kunt u hiermee de aandacht trekken.

Bent u geïnteresseerd in deze elektrische rollator?

Maak dan een afspraak met ons.

 

Ello Rollator – Elektrische Rollator !! NIET MEER LEVERBAAR !
Getagd op: