Vanaf heden de mogelijkheid van betaalgemak via Scootmobiel-Flex

Een nieuwe scootmobiel leasen, ook iets voor u?

Zelfstandig leven en kunnen gaan en staan waar u wilt is een hoog goed. Als u door omstandigheden deze vrijheid heeft moeten inleveren dan biedt een scootmobiel u nieuwe mogelijkheden. Met een scootmobiel van ZHON Zorgwinkel is het mogelijk om weer te gaan waar u wilt en u op een veilige, stabiele en comfortabele manier te verplaatsen.

Scootmobiel lease, al vanaf €10,00 per maand

De aanschaf van een scootmobiel brengt kosten met zich mee maar wist u dat u een scootmobiel ook kunt leasen? Dit kan met scootmobiel lease van ZHON Zorgwinkel. U betaalt de nieuwe scootmobiel in termijnen en spreidt hiermee de kosten. Al vanaf € 10 per maand kunt u op een betaalbare manier meteen gebruik maken van uw nieuwe bezit!

Onze scootmobiel modellen

Bij ZHON Zorgwinkel vindt u verschillende modellen die zo allemaal hun eigen pluspunten hebben.

Hoe gaat scootmobiel lease in zijn werk

Wij werken samen met ScooterFlex, zo kunt u direct de eigenaar van uw nieuwe scootmobiel zijn en deze in 36, 48, 60 of 72 maanden aflossen. Bestellen is heel eenvoudig, u klikt op de scootmobiel van uw keuze en daarna op: ‘Klik hier om de scootmobiel te leasen v.a. € 10,00 per maand’. Na het invullen van de lease aanvraag wordt uw bestelling door ons verwerkt.

Goed om te weten

U betaalt geen administratie en afsluitkosten, Tussendoor een keer extra boetevrij aflossen behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt de lease aanvraag ook bij ons in de showroom regelen! Tip: voorkom wachten door van te voren een afspraak te maken.

Vraag de scootmobiel lease direct online aan:

  • Vul uw aanvraag voor lease aan via onderstaand formulier;
  • Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte per post;
  • U verzamelt de benodigde stukken en stuurt dit samen met de getekende offerte in de antwoordenvelop terug;
  • Na goedkeuring wordt de scootmobiel op uw naam gezet, dit wordt binnen 5 werkdagen gedaan;
  • Daarna kunt u genieten van uw nieuwe scootmobiel!


ScootmobielFlex – Betaalgemak