Komt u ook?

U kunt ons ook vinden op deze beurs!

Op zondag 25 februari a.s. wordt de vierde Woon-WmoBeurs gehouden in sporthal De Bongerd in Breugel van 12.00 tot 16.30 uur: een aanrader voor iedereen om te ontdekken hoe we heel lang in ons eigen huis kunnen blijven wonen. Iedereen is van harte welkom!
Alles is gratis toegankelijk; alleen een drankje moet u betalen.

In de zalen zullen twee keer presentaties gegeven worden van 45 minuten. Hiervoor
worden bij binnenkomst toegangskaartjes uitgedeeld, omdat de capaciteit van de zaal beperkt is. Kom op tijd als u een kaartje wilt bemachtigen.

Presentatie Romke van de Kaa (uit de bollenstreek) om 12.15 uur en 14.15 uur
Thema: een groene, onderhoudsvriendelijke tuin of balkon.
Romke is bioloog en publicist, o.a. bekend van publicaties in het Eindhovens Dagblad. Zelf bezit hij een landgoed en heeft lang een kwekerij gehad. Hij verzorgt lezingen en schrijft boeken. Hij zal u meer vertellen over tuinieren, zonder dat de tuin of balkon echt veel onderhoud nodig heeft.

Presentatie Ir. Ineke Schimmelpenningh (uit Nuenen) om 13.15 uur en 15.15 uur
Thema: Liever Thuis
De presentatie “Liever Thuis” gaat in op de knelpunten in huis en eenvoudige (en daardoor betaalbare) maatregelen waarmee u uw huis veiliger en comfortabeler kunt maken, zonder dat het er gelijk als een verpleeghuis uit gaat zien. Daarbij gaat het niet alleen om mobiliteit, maar ook om problemen met zien en horen en beginnende dementie. Ineke is architect en gespecialiseerd in levensloopbestendige woningen.

In de hal zullen allerlei bedrijven en organisaties hun producten en mogelijkheden tonen. Deze komen vooral uit Son en Breugel e.o. Denk hierbij aan hulpmiddelen, tuinonderhoud, domotica, dagbesteding, cliëntondersteuning, woningaanpassing, wet- en regelgeving, thuiszorg, maaltijdverzorging, belangen- en vrijwilligersorganisaties e.d.
Er is ook een koffiehoek; u kunt genieten van (gratis) fruit en diverse warme maaltijden proeven.

De Woon-WmoBeurs wordt georganiseerd door de gemeente Son en Breugel, de Adviesraad Sociaal Domein, de LEVgroep, het CG-Platform, de SeniorenRaad en de Werkgroep Dementievriendelijk Son en Breugel.

  • Voor wie: Iedereen
  • Plaats: Sporthal De Bongerd Asteroïdenlaan 2A, Breugel
  • Aanvang: zo 25-2-18 12:00
  • Duur: 4:30 uur
  • Toegang: gratis
Woon & WMO Beurs Son & Breugel 2018
Getagd op: